Descriere
IMPORTANT: Pentru o bună înţelegere a menirii acestui produs, vă rugăm să citiţi articolul “Acţiunile şi indicaţiile nanoparticulelor de aur (Au), argint (Ag), cupru (Cu) şi zinc (Zn)”.
Prezentare: flacon cu volum de 1 litru (la cerere livrăm flacoane de 2 şi 5 litri). Transportul este gratuit pentru comenzile ce depăşesc 100 lei!
- RO (pdf): APĂ ALCALINĂ PENTRU PROFILAXIA ŞI TRATAMENTUL DIABETULUI ŞI ALTOR AFECŢIUNI CU NANOPARTICULE DE ZINC ŞI CUPRU
- EN (pdf): ALKALINE WATER WITH ZINC AND COPPER FOR PROFILAXY AND TREATMENT OF DIABETES AND OTHER DISEASES
- DE (pdf): ALKALINISCHE WASSER MIT ZINK UND KUPFER FÜR DIE PROPHYLAXIE UND BEHANDLUNG VON DIABETES UND ANDERER ERKRANKUNGEN
- HU (pdf): ALKALINVÍZ CINKKEL ÉS RÉZZEL A PROFILAXISRA ÉS A DIABÉTSZ ÉS EGYÉB BETEGSÉGEK KEZELÉSÉRE
Consideraţii generale
Oxigenul este esenţial vieţii, de el depinde sănătatea noastră iar în lipsa lui celulele mor. Corpul uman are în compoziţia sa 62,8% oxigen. Oxigenarea celulară optimă activează leucocitele, celule imunitare, care contribuie la apărarea organismului şi a macrofagelor care “digeră” agenţii patogeni. De aceea, oxigenarea optimă conduce la îmbunătăţirea răspunsului imunitar. În plus, oxigenul are, la nivelul celulei, un efect bactericid. Mai mult decât atât, spre deosebire de antibiotice, agenţii patogeni nu dezvoltă rezistenţă la oxigen. Prin faptul că oxigenul are rol esenţial în producerea energiei celulare în mitocondrii şi în stocarea ei în moleculele de ATP (adenozin trifosfat), oxigenarea corectă a ţesuturilor creşte vitalitaea organismului precum şi rezistenţa fizică la efort. În procesul de oxidare, oxigenul cedează doi electroni şi, în funcţie de prezenţa sa cantitativă, se asigură la nivelul membranelor celulare un potenţial voltaic de până la -100 mV. Cu cât potenţialul voltaic scade şi se apropie de zero, corpul se îmbolnăveşte. La un potenţial voltaic pozitiv, celulele corpului se convertesc în celule anaerobe sau tumorale. Oxigenul este antitumoral. Oxigenul optimizează funcţiile organismului şi ajută la vindecarea bolilor.
Oxigenul ajunge în organism prin procesul de inspiraţie şi prin alimente. Alimentele alcaline au PH-ul cuprins între 7-14 (cu cât sunt mai bogate în oxigen) şi ele trebuie să constituie 75% din hrană. Oxigenul se leagă de calciu (Ca), potasiu (K), magneziu (Mg) şi sodiu (Na) conferind alcalinitate alimentelor.
Din păcate, oamenii consumă alimente şi băuturi acide, peste care se suprapun stresul şi emoţiile negative. Acestea afectează grav ficatul, pancreasul, rinichii şi inima.
Pancreasul. Funcția normală exocrină a pancreasului este nucleul unei digestii adecvate, a sănătății și a unei vieți fără cancer. Un motiv principal pentru epidemia actuală a tulburărilor digestive este acidoza metabolică cronică, care este extrem de frecventă la populațiile moderne. Acidoza metabolică cronică afectează în principal două organe digestive, ficatul și pancreasul, care produc bilă alcalină, respectiv suc pancreatic alcalin, cu o cantitate mare de bicarbonat.
Chiar şi mici modificări acide ale pH-ului biliar şi ale sucului pancreatic pot duce la modificări biochimice / biomecanice grave. Enzimele digestive pancreatice necesită un mediu alcalin pentru o funcționare corectă, iar scăderea pH-ului dezactivează activitatea lor. Aici suntem la începutul dereglărilor digestive şi chiar al cancerului.
Pancreasul, bicarbonatele şi diabetul (care duce în cele din urmă la cancer)
Au fost prezentate diverse ipoteze pentru a explica existenţa frecventă a insuficienței exocrine în diabet: mai întâi, segregarea secreției exocrine din cauza neuropatiei diabetice şi atrofierea țesutului exocrin din lipsa efectelor de insulină trofică locală sau legate de leziuni vasculare locale sau generale; în al doilea rând, disfuncție exocrină şi endocrină simultană, ca rezultat net al unui proces de bază obișnuit, care afectează întregul pancreas și a unei inflamații mediate autoimune. Când unul dintre numeroasele stresuri biologice posibile intervine în pancreas, așa cum este cazul oricărui alt organ, acesta va începe să funcționeze necorespunzător. Când se întâmplă acest lucru, vom observa că este o reducere a producției de bicarbonat pancreatic. Odată ce există o inhibare a funcției pancreatice şi o reducere a fluxului de bicarbonat pancreatic, urmează în mod natural o reacție în lanț a proceselor inflamatorii în întregul corp. În astfel de condiții, infecțiile şi ciupercile sunt proliferate.
Scăderea fluxului de bicarbonat este cea mai grea “lovitură” înapoi în pancreas, care în sine are nevoie de condiții alcaline adecvate pentru a oferi cantitatea completă de bicarbonat necesar organismului.
Oncologii vor trebui acum să cadă de acord cu faptul că există o relație directă între ceea ce provoacă diabetul şi ceea ce provoacă cancerul. În acest sens, se ştie deja că afecțiunea diabetică în sine contribuie într-un mod puternic la apariţia cancerului. Un consum zilnic de alimente alcaline poate ajuta la reducerea inflamației distructive a bolilor autoimune, cum ar fi diabetul şi artrita reumatoidă, spun oamenii de știință.
Zincul este un oligoelement foarte important pentru organism, având rol în numeroase procese biochimice. Intră în structura a peste 100 de enzime, printre care şi SOD (superoxidismutaza), care previne îmbătranirea, anhidraza carbonică, şi carboxipeptidazele pancreatice. Atrage energia necesară pentru stabilizarea reacţiilor metabolice în metalo-enzime cu fixarea oxigenului în globulele roşii. Aceste enzime nu pot să acţioneze decât în prezenţa zincului, iar activitatea lor descreşte proporţional cu carenţa de zinc.
Zincul ajută ficatul să fabrice numeroase proteine (activează ARN-polimeraza): precursorii hormonilor, anticorpii, proteinele de transport sangvin. Zincul se asociază cu vitamina A favorizând sinteza hepatică a proteinelor de transport sangvin al acestei vitamine. Intervine în echilibrul acido-bazic al sângelui. Zincul susţine funcţiile ficatului şi îl protejează de toxine. Se comportă ca un antagonist al calciului intracelular şi inhibă astfel eliberarea serotoninei şi histaminei, precum şi agregarea plachetara. Intervine în sinteza aminoacizilor, cerebrozidelor şi lecitinei.
- Zincul (Zn) este antidiabetic. Are un efect hipoglicemiant, deoarece stimulează producerea insulinei. Reglează metabolismul proteinelor şi fosforului. Facilitează asimilarea glucidelor şi proteinelor la nivelul tubului digestiv.
- Cuprul (Cu) favorizează secreţia de enzime pancreatice, ajutând în cazurile de tulburări ale absorbţiei intestinale a grăsimilor şi a zaharurilor. Reglementează insuficienţa hepatică, litiaza biliară şi pancreatita.
- Apa alcalină antidiabet cu zinc (Zn) şi cupru (Cu) are pH=9,4. Ea conţine: K=0,32 mg/l; HCO3=158mg/l; Na=65,7mg/l; Ca=2,8mg/l; nanoparticule de Zn=20mg/l; nanoparticule de Cu=2mg/l.
- Apa alcalină antidiabet este un supliment alimentar care prin conţinutul său de minerale naturale are efecte profilactice şi terapeutice, se poate consuma normal şi nu interferează cu nici un fel de medicament. În vederea profilaxiei şi tratamentului diabetului se recomandă asocierea apei antidiabet cu ulei de negrilică Nigella Sativa (consultaţi literatura pentru remedii naturiste).
RECOMANDĂRI
• Profilaxie: se recomandă 250ml/zi la copii, respectiv 500ml/ zi la adulţi.
• Tratament: se consumă dozele indicate mai sus de patru ori pe zi, din 6 în 6 ore.
• Situaţii grave: dozele se pot dubla pentru un interval de două săptămâni.
Căutăm distribuitori în toată ţara. Contactează-ne!
Copyright© ing. Mihai DRAJA | Toate drepturile rezervate
DOZAJUL NANOPARTICULELOR DE ZINC ŞI CUPRU NU DEPĂŞEŞTE LIMITELE ADMISE PENTRU CONSUM. ELE NU PRODUC EFECTE ADVERSE, NU SUNT TOXICE ŞI SUNT NECESARE ÎN MOD NORMAL UNEI BUNE FUNCŢIONĂRI A ORGANISMULUI
Bibliografie selectivă
1. Dr. Mark Sircus, Important News about Bicarbonates, Cancer, the Pancreas, Diabetes and Fungal Infections, Published on November 8, 2019, în site-ul https://drsircus.com/, accesat la 27.04.2020.
2. Philip D. Hardt, MD, PhD; Mathias D. Brendel, MD; Hans U. Kloer, MD, PhD and Reinhard G. Bretzel, MD, PhD, Is Pancreatic Diabetes (Type 3c Diabetes) Underdiagnosed and Misdiagnosed? (PDF), în site-ul https://care.diabetesjournals.org/content/31/Supplement_2/S165, accesat la 27.04.2020.